Την Δόξα Λευκάδας θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, στις 5 Ιανουαρίου 2024 στο Final Four του UNICEF TROPHY όπως προέκυψε από τη διαδικασία της κλήρωσης.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι ο κάτοχος του τροπαίου από πέρυσι και θα υπερασπιστεί τον τίτλο του, διεκδικώντας ταυτόχρονα και πάλι το εισιτήριο για το Final 8 του Κυπέλλου. Στον άλλο ημιτελικό, θα αναμετρηθούν ο Μίλωνας και η ΝΕ Μεγαρίδος. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 6 Ιανουαρίου.

Μετά την κλήρωση, οι εκπρόσωποι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ προχώρησαν στις σχετικές δηλώσεις.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που φτάσαμε στην τετράδα. Είναι ένα ξεχωριστό τουρνουά και έχει να κάνει με την κατάσταση στην οποία θα βρεθούν οι αθλητές τις συγκεκριμένες μέρες» είπε ο προπονητής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Άρης Λυκογιάννης: «Έχουμε παιδιά με εμπειρία και έχουμε μεγάλο κίνητρο να φτάσουμε ως το τέλος της διαδρομής. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια και να κερδίσει ο καλύτερος».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Δημήτρης Βεργίνης, υπογράμμισε: «Σίγουρα ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι μια ομάδα που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά, αλλά από πέρσι με τη διοικητική σταθερότητα που υπάρχει έχει επανέλθει και στόχος είναι να επιστρέψει στην Basket League, όπου και ανήκει. Για μας είναι μεγάλο κίνητρο να κατακτήσουμε ξανά το UNICEF Trophy, όπως τιμήσαμε και πέρσι τον θεσμό. Παίζουμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι για να κατακτήσουμε έναν στόχο που έχουμε βάλει από την αρχή της χρονιάς».

Δείτε την κλήρωση και τις δηλώσεις των συμμετεχόντων