Τα στελέχη της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. έκαναν ένα συγκλονιστικό ταξίδι στην Ιστορία κατά την επίσκεψή τους στο Μουσείο Μπενάκη

Υπό την καθοδήγηση και τη ξενάγηση του κ.Παναγιώτη Ηλιάδη, εκ των προέδρων της ομάδας, οι παίκτες, οι προπονητές και τα υπόλοιπα μέλη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, παρακολούθησαν τη έκθεση για την Μικρά Ασία.

Ουσιαστικά ήταν μια “επιστροφή στις ρίζες” για όλους με δεδομένο ότι πολλά εκθέματα αφορούσαν και τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, την ιστορική του ίδρυση και παρουσία στην Σμύρνη. Η πρώτη φωτογραφία του Συλλόγου (από το 1898), το καταστατικό, δημοσιεύματα της εποχής για τους θρυλικούς ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ και πολλά ντοκουμέντα, κοσμούσαν το χώρο.

Βεβαίως η Ιστορία της Ελλάδας στην Μικρά Ασία είναι μεγάλη και όλοι είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε μια μοναδική εμπειρία.

Ήταν επιθυμία ΟΛΩΝ να επισκεφτούν την έκθεση με δεδομένο ότι ήθελαν να μάθουν την Ιστορία του Συλλόγου στον οποίο αγωνίζονται και τον οποίο υπηρετούν.

Η συγκλονιστική εμπειρία ενθουσίασε τους πάντες που έδειχναν τεράστιο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης

Ακολούθησε, παρουσία και του κ.Θοδωρή Μικρόπουλου, οικογενειακό δείπνο στο θρυλικό «Στου Βαλέσα – Όλα στη λαδόκολλα» ώστε οι παίκτες να μάθουν διαφορετικές “ιστορικές τοποθεσίες” που έχουν σχέση με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ