Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στην Κρήτη, για τις υποχρεώσεις στο ΟΠΑΠ Final 8 και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ανέπτυξε και κοινωνική δράση.

Αποτελεί, άλλωστε, αδιαπραγμάτευτη Αρχή του Συλλόγου να αναπτύσσεται και σε άλλες δραστηριότητες, εκτός των αγωνιστικών χώρων με δεδομένο ότι ο αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, έλαβε μέρος στη δράση της UNICEF και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου. Αντιπροσωπεία της ομάδας, επισκέφτηκε το σχολείο και διαπιστώθηκε η εξαιρετική δουλειά που κάνουν οι εκπαιδευτικοί με τα παιδιά.

Είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τους μαθητές αλλά και να δεχτούν τα υπέροχα δώρα τους, τις ζωγραφιές τους αλλά κι ένα παραμύθι που δημιούργησαν. Βεβαίως το UNICEF TROPHY που κατέκτησε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τον Δεκέμβριο ήταν εκεί και μάλιστα οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στο να κάνουν πρόβα πως θα το σηκώσουν ψηλά.

Επί τη ευκαιρία, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ υπογραμμίζει ότι θα είναι πάντα αρωγός και συνοδοιπόρος σε οποιαδήποτε εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στοχεύει στην κοινωνία. Ως εκ τούτου θα ληφθούν σχετικές αποφάσεις οι οποίες θα γνωστοποιηθούν στο προσεχές διάστημα.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, αποτελείτο από τον Φάνη Χριστοδούλου, τον GM Χρήστο Μαγγίνα, τον κόουτς Περικλή Ταυρόπουλο, τον αρχηγό Δημήτρη Βεργίνη, τον γιατρό Γιάννη Τσαπακίδη και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας, Νίκο Μπουρλάκη.

Συγχαρητήρια σε όλους γι’ αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία.