Με την ευχή και την ελπίδα ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πολύ σύντομα θα μπει στο σπίτι του, οι παίκτες της ομάδας καθώς επίσης στελέχη της ΚΑΕ και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (23/1) στο χώρο των εργασιών όπου αναμένεται να ανεγερθεί το νέο κλειστό γυμναστήριο.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αξίζει ένα γήπεδο- στολίδι, που θα αρμόζει στη λαμπρή ιστορία του αλλά και στην κοινωνία και τη νεολαία της πόλης. Κι αυτό είναι κάτι στο οποίο συμφώνησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι που ανέλαβαν τη σχετική πρωτοβουλία να βρεθούν στο χώρο που γίνονται τα έργα, που δεν είναι άλλος (φυσικά) απ’΄εκείνον που βρισκόταν κάποτε το «ιστορικό» κλειστό (Αρτάκης κι Εθνικής Στέγης).

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Θόδωρο Καστόρη και τον επί σειρά ετών πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Τσιάπη, υποδέχθηκαν τους παίκτες και τα στελέχη της ΚΑΕ και συγκεκριμένα:

Τον COO, Παναγιώτη Τριαντοπουλο, τον team manager, Γιάννη Δαλλέ και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Τύπου, Νίκο Μπουρλάκη.

Ο Δήμαρχος ανέλυσε την κατάσταση και συζήτησε αρκετή ώρα μαζί τους σχετικά με το θέμα.

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης έκανε την εξής δήλωση:

«Έχουμε ένα έργο πολύ σημαντικό για μια πόλη κατ εξοχήν αθλητική, όπως η Νέα Σμύρνη, το οποίο το τελευταίο διάστημα δεν προχωρά έτσι όπως θα θέλαμε, τόσο η παρούσα Δημοτική Αρχή, όσο και η Περιφέρεια και φυσικά η ομάδα μας. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα λάβω όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, θα δω τον Περιφερειάρχη και την εργολήπτρια εταιρεία ώστε να επισπεύσουμε τους ρυθμούς οι οποίοι μέχρι σήμερα είναι αργοί, ούτως ώστε πολύ σύντομα η πόλη μας να αποκτήσει ένα στολίδι για τον αθλητισμό της αλλά και για την ομάδα μας που είναι ο πρεσβευτής της πόλης μας σε όλο τον κόσμο.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Θοδωρής Μικρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το θέμα του νέου σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου, που θα αποτελεί κόσμημα για την πόλη μας αλλά και θα αρμόζει στον πιο Ιστορικό Σύλλογο της Ελλάδας, βρίσκεται διαρκώς στο μυαλό και στη σκέψη κάθε φίλου του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Είναι ένα δίκαιο αίτημα, να «τρέξουν» οι εργασίες που θα έπρεπε να έχουν ήδη αποπερατωθεί με βάση τον αρχικό σχεδιασμό αλλά εξωγενείς παράγοντες αποδείχθηκαν αξεπέραστα εμπόδια. Δεν κοιτάζουμε πίσω, όμως. Μόνο μπροστά.

Είμαστε βέβαιοι ότι η Περιφέρεια αλλά και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, ο οποίος έχει εκφράσει πολλάκις την έντονη επιθυμία του να ολοκληρώσει το έργο, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε το συντομότερο δυνατό ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να μπει στο σπίτι του, ο κόσμος να απολαμβάνει όμορφο αθλητικό θέαμα σε ένα γήπεδο- στολίδι και η νεολαία της πόλης και των γύρω περιοχών να έχουν σημείο αναφοράς στην αθλητική τους διαδρομή.

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του Δημάρχου, κ.Γιώργου Κουτελάκη αλλά και των αρμοδίων Αρχών, ώστε το όνειρό μας να γίνει σύντομα πραγματικότητα»

Ο αρχηγός του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Δημήτρης Βεργίνης, δήλωσε τα εξής:

«Ήρθαμε να δούμε πως πάνε τα έργα για το νέο κλειστό γυμναστήριο. Η αλήθεια είναι ότι κανονικά θα έπρεπε να είναι ήδη έτοιμο αλλά έχουμε εμπιστοσύνη και στο νέο Δήμαρχο Νέας Σμύρνης, τον κύριο Κουτελάκη, και στην Περιφέρεια Αττικής όπως και στην εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο ώστε να ολοκληρωθεί η ανέγερση ενός υπερσύγχρονου γηπέδου.

Πρόκειται για ένα έργο που αξίζει στον Ιστορικό Σύλλογο, τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, και βέβαια στην κοινωνία της Νέας Σμύρνης, στη νεολαία και στα παιδιά που πρέπει να βρίσκονται πάντοτε κοντά στον αθλητισμό»

Δείτε τις φωτογραφίες (credits: Δημήτρης Βλάχος)