Η ομάδα μπάσκετ της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ υποδέχθηκε την Δευτέρα (11/12) στο Κ.Γ Ανδρέας Βαρίκας τον Σύλλογο «ΝΙΚΗ» – Victor Artant.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ διαχρονικά ξεχωρίζει για την κοινωνική του δράση αλλά και για τη γενικότερη φιλοσοφία να ξεφεύγει από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και να εντάσσει το αθλητικό πνεύμα στην καθημερινότητα.

Ήταν μια μοναδική στιγμή που έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά, δίνοντας τη δύναμη του αθλητισμού όπου ενώνει και ενσωματώνει σαν μία γροθιά επαγγελματίες παίχτες του μπάσκετ και τα παιδιά του Συλλόγου

Τα παιδιά έδωσαν δώρα, που είχαν κατασκευάσει τα ίδια προς την ΚΑΕ ενώ έλαβαν από τους παίκτες αναμνηστικά με θέμα- φυσικά- τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Στα παιδιά μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Βεργίνης, ο οποίος μάλιστα συνεχάρη τους υπευθύνους και ταυτόχρονα τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν το εξαιρετικό τους έργο.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που τα παιδιά, ενθουσιασμένα από την προπόνηση της ομάδας, φώναξαν δυνατά ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενώ ταυτόχρονα ανανεώθηκε το ραντεβού μας για τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα είναι πάντοτε πρωτοπόρα σε κοινωνικές δράσεις πολύ δε περισσότερο όταν περιλαμβάνουν παιδιά.

O Σύλλογος «ΝΙΚΗ» – Victor Artant,  είναι μέλος της Πανελλήνιας Αθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΑΟΜ – ΑμεΑ), καθώς και ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ασθενών Ελλάδος.

Επιπροσθέτως, είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες (ΠΟΣΓΚΑμεΑ) και μέλος του Ευρωπαϊκού Forum για τα δικαιώματα των ΑμεΑ (FIT).

Ο Σύνδεσμος λειτουργεί από το 1998 με επίσημη κρατική αναγνώριση.

Μπορείτε ΕΔΩ να δείτε πως παρουσίασαν την Ημερίδα Μπάσκετ στο Κ.Γ Ανδρέας Βαρίκας με την ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.