Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα λάβει μέρος στο FINAL 8 του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Κ.Γ Νέας Αλικαρνασσού (Δύο Αοράκια) στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ως back to back τροπαιούχος UNICEF TROPHY θα είναι παρών στο FINAL 8 και θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (16/2- 21:00) τον Προμηθέα Πάτρας. Ο αγώνας θα καλυφθεί σε απευθείας μετάδοση από την COSMOTE TV.

Ο προπονητής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Άρης Λυκογιάννης, τόνισε τα εξής: «Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ για την διεξαγωγή του τουρνουά και να ευχαριστήσουμε την πόλη του Ηρακλείου που για μία ακόμη φορά φιλοξενεί τον θεσμό του Κυπέλλου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο βασικός στόχος του Πανιωνίου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Elite League και η επάνοδος στην Α1. Παρόλα αυτά είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς που βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο FINAL 8, εκπροσωπώντας ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας. Πέρυσι ήταν Β’ Εθνική. ..

Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει παίξει πολύ καλό μπάσκετ φέτος, ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε σωματικά και πνευματικά να ματσάρουμε την ενέργεια, θα είναι καλό τεστ για να μετρήσουμε τις δικές μας δυνάμεις και ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για να φτάσουμε στην επόμενη φάση».

Ο αρχηγός του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Δημήτρης Βεργίνης, υπογράμμισε:

«Για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία να βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο FINAL 8. Σίγουρα ο σημαντικός στόχος που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία, γιατί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι μια ομάδα που εκεί πρέπει να βρίσκεται τα επόμενα χρόνια. Από εκεί και πέρα έχουμε τιμήσει σε πολύ σημαντικό βαθμό τον θεσμό του Κυπέλλου.

Πέρυσι, αγγίξαμε την έκπληξη απέναντι στην ΑΕΚ και σίγουρα θα είναι ένας οδηγός για το φετινό παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Προμηθέας που έχει καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, να το απολαύσουμε το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Υγεία σε όλες τις ομάδες. Συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία για την όμορφη γιορτή που διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ο καλύτερος ας κερδίσει το φετινό Κύπελλο».