Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι το link για την αγορά εισιτηρίων για το Final-4 του UNICEF TROPHY που θα διεξαχθεί στις 5-6 Ιανουαρίου 2024 στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων.

Το συγκεκριμένο link αφορά μόνο στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και τους φίλους της ομάδας και για το λόγο αυτό είναι hidden και δε δημοσιοποιείται. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που κατά την αγορά των καρτών τους είχαν δώσει την ηλεκτρονική τους διεύθυνση (e-mail) το έχουν στη διάθεσή τους αφού τους έχει αποσταλεί.

Οι υπόλοιποι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΚΑΕ (Μεγάλου Αλεξάνδρου 34) στο τηλέφωνο 6973704846 ή στη διεύθυνση tickets@pgssbc.gr για τη διευκόλυνσή τους.

Παρακαλούμε να ΜΗ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ to link καθώς αφορά ΜΟΝΟ σε φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ οι οποίοι θα καταλάβουν τις θέσεις στις θύρες 11-12-32-33

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι θα υπάρχουν ισχυρά μέτρα ασφαλείας και ότι κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, θα γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ άρα ΟΛΟΙ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Στον ημιτελικό του UNICEF TROPHY ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα αντιμετωπίσει την Δόξα Λευκάδας την Παρασκευή (5/1-20:00). Οι νικητές των δύο ημιτελικών θα αναμετρηθούν στον τελικό του Σαββάτου (6/1-18:00). Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ ανά ημέρα.

Σας περιμένουμε στο γήπεδο.