Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, πιστή στις δεσμεύσεις της για συνεργασίες με κορυφαία brands στον τομέα τους, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Όμιλο Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Πρόκειται για ακόμα μια σημαντική συμφωνία για την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που εξασφαλίζει στους αθλητές, στους προπονητές και στο προσωπικό της Κ.Α.Ε. τις ιδανικές υπηρεσίες από τον κορυφαίο Όμιλο όπως η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Ο C.O.O. της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Κος Τριαντόπουλος Παναγιώτης δήλωσε σχετικά με τη συμφωνία:

«Καλωσορίζουμε τον Όμιλο Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην οικογένεια της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε μια άριστη συνεργασία.

Η συνάντηση δύο κορυφαίων brands, του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που αποτελεί διαχρονική δύναμη στο χώρο του μπάσκετ κι εκφράζει συνολικά το αθλητικό ιδεώδες και της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ που αποτελεί κορυφαίο μέγεθος στο χώρο της Υγείας, δεν ήταν τυχαία. Αμφότεροι στοχεύουν τόσο στον πρωταθλητισμό, ο καθένας στο είδος του, όσο και στην κοινωνική προσφορά.

Με λίγα λόγια οι στόχοι μας ταυτίζονται απόλυτα και θα προχωρήσουμε δυνατά κι επιτυχημένα.»

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ιδρύθηκε το 1919 στη Σμύρνη και ήταν από τα πρώτα στον Ελλαδικό χώρο.

Την περίοδο 1918-1919, όταν ακόμα ο Πανιώνιος βρισκόταν στη Σμύρνη, πρωτοστατεί στη διάδοση του μπάσκετ. Το Μάρτιο του 1919 ο πρόεδρος Δημήτριος Δάλλας ιδρύει τμήμα μπάσκετ, στο οποίο ως τα τέλη του έτους μετείχαν ενεργά 78 αθλητές.

Στην Αθήνα το 1924 ο σύλλογος αναδημιουργεί το τμήμα μπάσκετ.

Στην πορεία των ετών ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εξελίσσεται σε μεγάλη δύναμη στο μπάσκετ, φτάνοντας στους τελικούς του πρωταθλήματος το 1987, κατακτώντας το Κύπελλο το 1991 αλλά και μετρώντας δύο συμμετοχές σε ημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης (1994 και 1999) και τρεις σε προημιτελικούς.

Επίσης την περίοδο 2022-2023 κατέκτησε το UNICEF TROPHY όπως ονομάζεται το Κύπελλο των Εθνικών Κατηγοριών. Στη συνείδηση όλων είναι ο Σύλλογος που αποτελεί δαχρονικά τον «αιμοδότη» όλων των Εθνικών Ομάδων της Ελλάδας.

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δραστηριοποιείται στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας από το 1981. Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με 70 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, τα οποία δέχονται περισσότερες από 3.000.000 επισκέψεις το χρόνο.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει επίσης δυο Κλινικές, την Βιοκλινική Αθηνών και Θεσσαλονίκης, οι οποίες αποτελούν πρότυπα σύγχρονων νοσοκομειακών μονάδων υψηλής ποιότητας, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και 7 Οδοντιατρικές Μονάδες (σε Αθήνα, Άλιμο, Καλλιθέα, Κηφισιά, Περιστέρι, Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά).

Ο Όμιλος συνεργάζεται με περισσότερες από 400 ιδιωτικές εταιρείες, τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και με όλα τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία.

Δείτε ΕΔΩ τη συμφωνία με την Interwetten

Δείτε ΕΔΩ τη συμφωνία με την Ticketmaster

Δείτε ΕΔΩ τη συμφωνία με την Epsilon Net