Στο πλαίσιο της επιθυμίας για καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων αλλά και προσαρμογής στις σύγχρονες απαιτήσεις, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την Ticketmaster.

Μέσα από την πλατφόρμα της Ticketmaster, οι φίλαθοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά κάθε αγώνα, χωρίς κόπο, χωρίς αναμονή και από όποιο χώρο βρίσκονται.

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ οφείλει να κάνει μεγάλα και γοργά βήματα προς την διευκόλυνση του φιλάθλου κόσμου και στο πλαίσιο αυτό θα συνεργαστεί με μια εταιρεία που είναι κορυφαία στο είδος της.

Η αρχή θα γίνει με τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Α.Ο. Μυκόνου, το Σάββατο (4/11-16:00). Από τις 17:00 της Τετάρτης (1/11) τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα της Ticketmaster.

Ο COO της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Αποτελεί επιθυμία όλων μας η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων παράλληλα με την προσαρμογή της ΚΑΕ στις σύγχρονες απαιτήσεις, όπως επιβάλλουν το μέγεθος του Συλλόγου αλλά και η εύρυθμη λειτουργίας μιας επαγγελματικής ομάδας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Ticketmaster, κορυφαία εταιρεία στο είδος της, καθώς το ticketing είναι βασικό κομμάτι λειτουργίας ενός αθλητικού Οργανισμού. Συνδυάζει τη διευκόλυνση των φιλάθλων με την επαγγελματική λειτουργία της ΚΑΕ.

Ευχαριστούμε την Ticketmaster που αποτελεί πλέον δυνατό συμπαίκτη της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και προχωράμε μπροστά»

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ιδρύθηκε το 1919 στη Σμύρνη και ήταν από τα πρώτα στον Ελλαδικό χώρο.

Την περίοδο 1918-1919, όταν ακόμα ο Πανιώνιος βρισκόταν στη Σμύρνη, πρωτοστατεί στη διάδοση του μπάσκετ. Το Μάρτιο του 1919 ο πρόεδρος Δημήτριος Δάλλας ιδρύει τμήμα μπάσκετ, στο οποίο ως τα τέλη του έτους μετείχαν ενεργά 78 αθλητές.

Στην Αθήνα το 1924 ο σύλλογος αναδημιουργεί το τμήμα μπάσκετ.

Στην πορεία των ετών ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εξελίσσεται σε μεγάλη δύναμη στο μπάσκετ, φτάνοντας στους τελικούς του πρωταθλήματος το 1987, κατακτώντας το Κύπελλο το 1991 αλλά και μετρώντας δύο συμμετοχές σε ημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης (1994 και 1999) και τρεις σε προημιτελικούς.

Επίσης την περίοδο 2022-2023 κατέκτησε το UNICEF TROPHY όπως ονομάζεται το Κύπελλο των Εθνικών Κατηγοριών. Στη συνείδηση όλων είναι ο Σύλλογος που αποτελεί δαχρονικά τον «αιμοδότη» όλων των Εθνικών Ομάδων της Ελλάδας.

Η Ticketmaster

Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στη live ψυχαγωγία και στη σημερινή εποχή κάνει περισσότερα από κάθε άλλη φορά για να ενισχύσει κάθε επιχείρηση, τόσο για το κοινό της όσο και για το μέλλον.

Χάρη στη σύγχρονη προσέγγισή της σε ό,τι αφορά την τεχνολογία έκδοσης και πώλησης εισιτηρίων, οδηγεί τους συνεργάτες της να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά.

Συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες παραγωγής θεάματος. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα business.ticketmaster.gr