Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και η εταιρεία Interwetten ανακοινώνουν, με ιδιαίτερη χαρά, την έναρξη της συνεργασίας τους.

Η Interwetten, ένα από τα κορυφαία brand στο χώρο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας, θα είναι υποστηρικτής της Ιστορικής ομάδας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 στο ανταγωνιστικό και συναρπαστικό πρωτάθλημα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Τόσο ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ όσο και η Interwetten είναι υπέρμαχοι του υπεύθυνου παιχνιδιού και συμφώνησαν να διαμορφώσουν ένα πλαίσιο επέκτασης συνεργασίας που θα αφορά και σε κοινωνική προσφορά.

Ο Country Manager Greece της Interwetten, Μάριος Λευκαρίτης, δήλωσε τα εξής:

«Είναι στα πλαίσια της στρατηγικής μας ότι υποστηρίζουμε όλα τα σπορ και ειδικότερα τις Εθνικές Κατηγορίες. Ήταν καθήκον μας να στηρίξουμε την προσπάθεια μιας τόσο ιστορικής ομάδας όπως ο Πανιώνιος να ανέβει κατηγορία. Και γι΄αυτό συμφωνήσαμε στο κάλεσμά τους για συνεργασία που θα είναι αμοιβαία επικερδής και για τις δύο πλευρές. Για εμάς που θα είμαστε στην εμφάνιση μιας τόσο ιστορικής ομάδας, άμεσα συνδεδεμένης me το μπάσκετ αλλά και για τον Πανιώνιο στην προσπάθειά του να ανέβει εκεί που πραγματικά ανήκει. Ελπίζουμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία που θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές»

Ο COO της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

«Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Interwetten για την χορηγία της στην ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου. Είναι σημαντικό για εμάς να χτίζουμε σχέσεις με τους leaders της αγοράς και ευελπιστούμε σε μακροχρόνια και δημιουργική συνεργασία».

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ιδρύθηκε το 1919 στη Σμύρνη και ήταν από τα πρώτα στον Ελλαδικό χώρο.

Την περίοδο 1918-1919, όταν ακόμα ο Πανιώνιος βρισκόταν στη Σμύρνη, πρωτοστατεί στη διάδοση του μπάσκετ. Το Μάρτιο του 1919 ο πρόεδρος Δημήτριος Δάλλας ιδρύει τμήμα μπάσκετ, στο οποίο ως τα τέλη του έτους μετείχαν ενεργά 78 αθλητές.

Ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Βεργίνης, ο Berrick JeanLouis και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας, Νίκος Μπουρλάκης, στην εκδήλωση παρουσίασης της Interwetten στον Άλιμο.