Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της Elite League Ερρίκος Ντυνάν μπαίνει στην τελική του ευθεία και ο στόχος όλων μας είναι ξεκάθαρος, ως ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αισθανόμαστε την ανάγκη να αναφέρουμε τα εξής.

Έχουμε αποδείξει πολλές φορές πως όταν βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Όχι μόνο το αγωνιστικό αποτέλεσμα, αλλά να εκφράζει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τα ιδανικά που υπηρετεί από την ημερομηνία της Ίδρυσής του.

Οι Αρχές και οι Αξίες μας είναι αδιαπραγμάτευτες. Θέλουμε όλοι να δούμε πρώτο ΠΑΝΤΟΥ τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Και στα γήπεδα και στην εξέδρα. Και είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να το πετύχουμε.

Πως θα γίνει αυτό; Με το να κάνει ο καθένας αυτό που εκφράζει ο ρόλος του, να επιδείξουμε δηλαδή άριστη συμπεριφορά, χωρίς ακρότητες, χωρίς να δίνουμε σημασία ακόμα και σε προκλήσεις.

Όλοι μαζί ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να προστατέψουμε την ΟΜΑΔΑ μας, να εξαφανίσουμε κάθε πράξη που θα προκαλέσει κίνδυνο τιμωρίας και να δώσουμε τελικά την απαραίτητη ώθηση ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.

Θέλουμε να είναι γιορτή κάθε αγώνας μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε. Στο σπίτι μας δεν έχουν θέση υβριστικές συμπεριφορές ή οτιδήποτε είναι ξένο προς το αθλητικό ιδεώδες και προσβάλλει- ταυτόχρονα- την Ιστορία  μας.