Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ συγχαίρει τους αθλητές, τους προπονητές, τα μέλη της Ομάδας κι όσους εργάστηκαν για ακόμα έναν τίτλο, με αφορμή την κατάκτηση του UNICEF TROPHY για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Επίσης η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ευχαριστεί τους φιλάθλους της Ομάδας που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων και τις δύο μέρες των αγώνων κι ενίσχυσαν την προσπάθεια των παικτών μας. Βεβαίως ευχαριστούμε θερμά κάθε φίλο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, σε κάθε πλευρά της Ελλάδας που έστω και ψυχικά ήταν κοντά μας σε αυτή την επιτυχία.

Ταυτόχρονα ως ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, συγχαίρουμε την Νεανική Εστία Μεγαρίδος, για την παρουσία της στον τελικό αλλά και για την όμορφη εικόνα που δημιουργήσαμε από κοινού τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην εξέδρα.

Δίνουμε τα συγχαρητήριά μας επίσης στις ομάδες του Μίλωνα και της Δόξας Λευκάδας για την παρουσία τους στο Final-4.

Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Ε.Ο.Κ για την άρτια διοργάνωση, για την αναβάθμιση του θεσμού κι ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας οι οποίοι μας εξυπηρέτησαν σε οτιδήποτε ζητήσαμε και μας έδιναν λύσεις.

Τέλος, ευχαριστούμε τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΑΕΚ οι οποίοι επί ένα τριήμερο μας βοήθησαν και κάλυψαν όλες τις απαιτήσεις μας, ως άριστοι οικοδεσπότες.

Δίνουμε ραντεβού στο Final-8 του Κυπέλλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.