Ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της Ομάδας μας, το Σάββατο (30/9-17:00) στο Κ.Γ. «Κροίσος Πέρσης», με αντίπαλο τον Πανερυθραϊκό για το Κύπελλλο Ελλάδας, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφή τα όσα θα ισχύσουν όχι μόνο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά για όλη τη διάρκεια της σεζόν.

-Η είσοδος των κατόχων Καρτών Διαρκείας Platinum (από 1 το ως το 12), GOLD και BRONZE θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη Θύρα που βρίσκεται απέναντι από τα γήπεδα του τένις. Απ’ εκεί θα εισέρχονται και όσοι προμηθεύονται μεμονωμένα εισιτήρια του κάθε αγώνα. Θα υπάρχουν άνθρωποι της ομάδας που θα κατευθύνουν τις ροές.

-Η είσοδος των κατόχων Καρτών Διαρκείας Platinum (από το 13 ως το 24) και SILVER θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη Θύρα «Πύρρος Δήμας». Επίσης θα κατευθύνουν τις ροές άνθρωποι της ομάδας.

-Δε θα επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα που δε θα έχουν εισιτήριο ή Κάρτα Διαρκείας. Ούτε και θα επιτρέπεται να καθίσει ο οποιοσδήποτε σε θέση διαφορετικής κατηγορίας από τη δική τους.

-Παρακαλούμε για τη συνεργασία σας με τους ανθρώπους της ομάδας ώστε να υπάρχει τάξη και πολιτισμένη εικόνα στο γήπεδο.

Επισημαίνουμε επίσης ότι κατόπιν πολλών σχετικών αιτημάτων από φίλους της ομάδας μας δόθηκε παράταση για όσους έχουν κάνει προκράτηση Κάρτας Διαρκείας και δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Την Παρασκευή (29/9) από 09:30-14:00 και το Σάββατο (30/9) από 10:00 ως 14:00 θα διατίθενται Κάρτες Διαρκείας ΚΑΙ για όσους έχουν κάνει προκράτηση από τα γραφεια, οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου 34 (τηλέφωνο επικοινωνίας 6973704846).

Την Δευτέρα (2/10) το πρωί θα αναρτηθεί το πλάνο με τις ελεύθερες πλέον θέσεις.