Η ομάδα μπάσκετ ανδρών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. ευχαριστεί τα στελέχη του Α.Ο. Μυκόνου για την υποδοχή και τη φιλοξενία κατά τα διάρκεια της παραμονής μας εκεί για τον πρώτο αγώνα των PlayOffs που κρίνουν την άνοδο στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Το ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι οικοδεσπότες είναι αυτονόητο αφού το επιτάσσει η Ιστορία της ομάδας και φυσικά η νοοτροπία που έχουμε ως Σύλλογος.

Το Κ.Γ. «Ανδρέας Βαρίκας» θα γεμίσει από φιλάθλους που θα ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα, θα χαρούν το μπάσκετ και ταυτόχρονα να δείξουν σε όλο το μπασκετικό κοινό της Ελλάδας ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ επιστρέφει.

Οι ίδιοι οι φίλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα είναι εκείνοι που θα δημιουργήσουν μια σπουδαία ατμόσφαιρα, ιδανική για αγώνες τέτοιου επιπέδου, αλλά ταυτόχρονα θα διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Ραντεβού το Σάββατο (29/4-17:00) στο Κ.Γ. «Ανδρέας Βαρίκας» για να ανανεώσουμε την επόμενη συνάντησή μας. Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει το πλεονέκτημα έδρας και η ΑΝΟΔΟΣ θα κριθεί στο σπίτι μας.